Referenciák

Fonalnagyker

A legjobban elterjedt Woocommerce alapra készült egyedi ISO/IEC 40500:2012 szabvány figyelembe vételével készült nagykereskedelmi webáruház.A többnyelvűséget a WPML biztosítja. A webáruház Forinton kívül egyedileg megállapított árak alapján Euróban is működik. A vásárlás az üzletvezető által jóváhagyott regisztráció után lehetséges.

A webáruház bidirekciós csv/xml alapú interfaccel rendelkezik a készletnyilvántartó és számlázó programmal történő kapcsolathoz. A kommunikáció tartalma és időzítése is beállítható,

Külön említést érdemel az előrendelés funkció. Az előrendelések göngyölítettek, és a bevételezés után határozott idejű készletfoglalást eredményeznek, amelyet a vásárló tud megrendelni. Ezzel a módszerrel biztosítjuk, hogy a megrendelt termékek valóban ahhoz a vásárlóhoz kerüljenek, akik leadták az előrendelést.

A program tartalmaz gyorsrendelés funkciót, de a keresés és kategóriák listázásánál ugyanúgy lehet rendelni, ahogy a termék egyedi adatlapján. A kosár tartalma az oldalsávban is követhető.

A weboldalt nem hagyták jóvá.

Akadálymentes webáruház nyelvválasztóval