Weboldal készítés, webdesign

Biztonságos játék- és sporteszközök

Az Evin Tech Kft. egy webáruházzal ötvözött termékportfólió bemutató honlapot kért tőlem. A WordPress WooCommerce alkalmazását felhasználva készítettük el a trendy, jól használható, akadálymentes weboldalt.

Evin Tech Kft. weboldalának kezdőlapja
Mélyben és reményben Alapítvány honlapjának kezdőlapja: Zöld a remény színe dominál, és a sötétszürke.

Mélyben és Reményben Alapítvány

A mélyszegénységben élő emberekkel kapcsolatot tartó és őket támogató alapítvány honlapja az egyik legkedvesebb munkám. A gazdag és tartalmas anyag a web szabályai és grafikai elvei szerint került fel a honlapra. WCAG „AA”, azaz emelt szinten akadálymentes.

Kézikönyvünk – Jól jön a segítség

Első weboldalaim egyikeként elkészíthettem Magyarország legjobb minőségű közérdekű és hirdetési kiadványának weboldalát. A több, mint 5000 oldalból álló, a kiadvány szín és formavilágát tükröző weboldal nagyon hamar sikeres lett. A gyakorlatban igazolódott, hogy az akadálymentes honlapot valóban szereti a Google. Az oldalakra érkezők 90 százaléka a keresőkből jön (nem auditált statisztika).

Kézikönyvünk.hu kezdőlapja
A Zselici Csillagpark honlapja. Fekete és narancssárga színekkel.

Zselici Csillagpark

Fiatalkorom álma volt, hogy csillagász legyek, és elképesztően örültem, hogy országunk egyik legszebb erdejében nyitja meg kapuját egy egyedülálló csillagpark, ráadásul én akadálymentesíthetem a honlapját. Az összes lelkesedésemet beletettem. Egy kicsit a már elkészült design-ba is beletehettem a magamét.

Akadálymentes webdesign

A kezdetektől fogva szeretnék segíteni azoknak, akik hisznek abban, hogy a web mindenkié. Tim-Berners-Lee, az internet felfedezője így fogalmazott: „Az internet ereje abban van, hogy mindenkié. A legalapvetőbb, hogy bárki használhassa a képességeitől függetlenül.” Hogy ez megvalósuljon, akadálymentes weboldalakat kell létrehozni. Ennek megvalósulásáért alkottam meg ezt a közhasznú portált.

Akadálymentes webdesign kezdőlapja. Fő sablon a Manduca magyar, akadálymentes WordPress sablon.
Béres Erika honlapjának kezdőlapja

Béres Erika honlapja

Nagyon örültem, hogy új honlapot készíthettem a színvonalas gyermekprogramjairól ismert Erikának. E projektem eredménye az is, hogy kibővítettük a csapatunkat egy kitűnő grafikussal: Elsner-Szentesi Mónikával. Ezen kívül ez az első, amely a már ellenőrzött WordPress Manduca sablonra épült.

Vélemények a munkámról, együttműködésünkről