Vélemények

Fejlesztő programok a gyermekednek

„Miért Edelényi Zsolt? Nagyon örülök, hogy ő készítette el a honlapomat… Miért? Mert haladó szellemiségű, rugalmas, türelmes. A honlapom általa akadálymentes, sokszínű lett. Türelmesen magyarázta el, hogy mit és hogyan lenne jó alakítani a terveimen: többféle ötlete, javaslata volt. Amióta az új honlapom van, sokan visszajeleztek, hogy informatív, átlátható és szép. Köszönöm.”

Béres Erika

Mélyben és Reményben Alapítvány

„A honlapkészítés közös munkája során kitűnő szakembert ismertem meg benne, aki több lehetőséget is felvázolt előnyeivel és hátrányaival együtt, türelmesen elmagyarázta és példákkal illusztrálta a számomra ismeretlen dolgokat. Aztán a közösen meghatározott irányelvek szerint gyorsan és pontosan elkészítette a honlapunkat. Köszönjük 🙂 ”

Mohayné Farkas Ibolya

a kuratórium elnöke

Kézikönyvünk – Jól jön a segítség

„2010-ben, amikor elkezdtük a munkánkat, megtudtuk valósítani az ötleteinket, de szükségünk volt egy olyan weboldalra ami jól működik számunkra és az olvasók számára, és a Google-nak is kedvére van. Ezt találtuk meg Edelényi Zsolt munkája kapcsán, amiért nagyon hálásak vagyunk.”

Csillag László

tulajdonos

Laxiál

„Köszönjük Önnek a honlapunk elkészítését. A készítésben maximálisan figyelembe vette a tartalmi igényünket.Technikai segítséget nyújtott a fényképek és képi tartalom elkészítésében, összeállításában. Az utólagos igényünket is azonnal megvalósította. A honlap megfelel a mai elvárásoknak. Bátran ajánlom Önt másoknak is.”

Gyurákovics Lajos

tulajdonos

Dansantes et trébuchantes

„Gyors, kedves, érthető, reaktív. A honlap elkészítésén túl ellát tanácsokkal, és segít annak technikai részén túl a vállalkozás és a lap marketingjében.”

Kerkai Réka

tulajdonos

Crocus Gere Bor Hotel-Wine Spa

„A közös munkák során Ön mindig korrekt és rugalmas volt, ha valami, ez érték a fogyasztó/megrendelő számára! Jó szívvel ajánlom ismerőseimnek is a munkáját! ”

Schmidt Ferenc

szálloda igazgató

Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete

„Edelényi Zsoltnak egy rendkívül jól átlátható, letisztult, könnyen kezelhető — és ami a legfontosabb, teljes mértékben akadálymentes — weboldalt köszönhet Egyesületünk. Sokan nem tudják, hogy a jól megvalósított infokommunikációs akadálymentesítés mennyire megkönnyíti a látásfogyatékosok mindennapjait. Számunkra a legfontosabb, hogy biztonságosan tudjunk tájékozódni a világhálón. Zsolt elkötelezettsége a látássérültek iránt évek óta más területeken is megnyilvánult. Egyesületünk tagjai hálás szívvel köszönik Zsoltnak és ajánlják őt másoknak is.”

Dányádiné Molnár Cecília

elnök

Dél-Békési Turisztikai Szolgáltató,Dél-Békési Humán Szolgáltató Szociális Szövetkezet, „Dolgozni akarók” Szociális Szövetkezet

„Három pályázatban kellett akadálymentes honlapot készítenem. Az interneten hamar rátaláltam. Javasolta szívesen megtanít rá, hogy tudom megcsinálni, mert jobb lenne, ha minél többen megértenénk az ide vonatkozó irányelveket. Megmutatta azt a perspektívát, hogyan kell gondolkodnom, ha valóban akadálymentes honlapot akarok csinálni, nem csak ki akarom pipálni a pályázati kötelezést. Rendelkezésemre állt szükség esetén, és gondosan leellenőrzött mindent, hogy hiba se maradjon az oldalakban. Kiváló szakembert ismertem meg benne. Köszönöm. ”

Dr. Moka Eszter

projekt-vezető

Elkészült weboldalak