Cselekvő közösségek wikipédiás WordPress oldal

Cselekvő Közösségek wiki oldalainak első változata, még az általunk tervezett képmaszkokkal.

Az alábbi oldalt egyedileg terveztük meg Mónival az általam ismert legjobb grafikussal. 7 darab WordPress bővítményt akadálymentesítettünk, és a Manduca legújabb változatát használtuk. Ebben már megtalálhatóak a Képernyőolvasóval is használható tabulátorok az oldaltérképeken. 300px-től 2560px széles eszközökön teszteltük.

Örömmel dolgozom veled együtt, ha újra adódik rá alkalom. Köszönöm, hogy türelmes voltál és lelkiismeretesen elvégezted az elvállaltakat!

Tóth Gergő

Szarvasmarha bemutató központ Lónya

Két nap alatt elkészült, olcsó, akadálymentes honlap Manduca sablonnal kiegészített származtatott sablonnal.

A Szürkemarha bemutató központ esztétikus kinézetű kezdőlapja

Égi Út Egyháza

Egészen egyedi igények szerint készült honlap. Az egyszerűség, a mértékletesség jellemzi, semmi extra. Elsner-Szentesi Mónika nagyszerű grafikus és webdizájner volt ez esetben is a munkatársam.

Az oldallal maximálisan elégedett vagyok, azt kaptam, amit kértem. Máig töretlen, folyamatos terméktámogatással, ami így, egyben ritka dolog. Mészáros Szabolcs

Egy japán grafika: meditáló ember és egy japán pecsét formájú logó. Az egész kezdőlap vöröses bordó színű.

Remény, teljes élet a nehézségek tagadása nélkül

Dunaveczkiné Horváth Leona vak édesanya akadálymentes honlapja

Egy látássérült asszony önállóan kezeli a WordPress blogját. Manduca sablont használ, és természetesen a kéréseit, észrevételeit magába az akadálymentes sablonba építettem be. Ha egy oldal képernyőolvasóval jól használható, akkor az már félig akadálymentes.

Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete

A Vakok és gyengénlátók Somogy megyei Egyesületének (somogyivakok) 2016-ban átadott új, akadálymentes weboldala

A vakoknak igazán fontos, hogy képernyőolvasóval lehessen olvasni egy honlapot. A gyengénlátóknak pedig igazán fontos, hogy jól áttekinthető, kontrasztos honlapjuk legyen. Első lépésben csak ezeket oldottam meg az akadálymentes Manduca sablonnal, de a projekt azóta is tart, hogy egy még jobb honlapot készítsünk.

„Edelényi Zsoltnak egy rendkívül jól átlátható, letisztult, könnyen kezelhető — és ami a legfontosabb, teljes mértékben akadálymentes — weboldalt köszönhet Egyesületünk. Sokan nem tudják, hogy a jól megvalósított infokommunikációs akadálymentesítés mennyire megkönnyíti a látásfogyatékosok mindennapjait. Számunkra a legfontosabb, hogy biztonságosan tudjunk tájékozódni a világhálón. Zsolt elkötelezettsége a látássérültek iránt évek óta más területeken is megnyilvánult. Egyesületünk tagjai hálás szívvel köszönik Zsoltnak és ajánlják őt másoknak is.” Dányádiné
Molnár Cecília
elnök

Ugrás a honlapra külső

Szabadidő, park, játszótér

Az “akadálymentességet” sokan nem értik vagy félreértik, pedig a lényege az, hogy egyszerű és átlátható honlap. Az ilyen honlapokat ugyanis nemcsak egy szűkebb réteg képes használni, hanem azok is, akiknek gyengébb a figyelmük, a látásuk vagy bármi más. Az pedig magától értetődik, hogy gyors az oldal betöltődése, érvényes a HTML kód és gyakorlatilag nincs karbantartás és támogatás igénye.

Köszönöm azt a sok türelmet és munkát, amit a honlapunk elvárásainak megfogalmazása közben, után és még a mai napig folyamatosan teszel.

A munka folyamán nem csak Te, de én is igazán sokat tanultam Tőled. Türelmet, igényességet, nem utolsó sorban pontosságot.

A honlapunk kialakítása átlátható, forma-és színvilágunk tükröződik az elkészített munkád után.
Legnagyobb elismerést egy külföldi versenytársunktól kaptuk, aki annyit írt cégünknek, hogy nagyon igényes, és átlátható a honlapunk.

A megbeszélteknek megfelelően számítógépen és mobiltelefonon is alkalmazható, nagy segítség cégünk életében.

Mindenkinek szívemből ajánlani tudom munkáidat.
Berta AnitaÜgyvezető tulajdonos

Ugrás a honlapra külső

Eticon Kft. honlapjának kezdőlapja